Miért akad meg folyton a Team Fortress 2?
Játszok a játékkal és kb. 10 másodpercenként megakad akár 20 másodpercig! Igaz, non-steam verziót töltöttem le, lehet, hogy az a baj. A gépem:
2gb ram
2,0 ghz
64mb VGA (ati readeon x300)
0,5 tb-os merevlemez
Ezen a gépen full grafón is elfutna, nem? Ha a left 4 dead 1 akadás mentesen elfut? Várom a válaszokat! (a játék a leggyengébb grafóra van állítva)
20 másodpercig tartó megakadás nem hiszem, hogy a gép gyengesége miatt lenne (mert ne legyenek kétségeid, gyenge ez a gép a max grafikán való futtatáshoz), inkább driverhiba lehet (talán újraindítja a Windows a grafikus meghajtót?)
Egyébként nem tudom, hogy egy ingyenes játékot miért nem közvetlenül a Steam-ről szedsz le.
Igen, tényleg lassú a netem (54 mb\s) Kac kac kac!!! Viszont
gyorsan tölt le dolgokat.
54Mbit/s jó eséllyel a vezeték nélküli kapcsolatod sebessége, nem pedig az internet elérésedé. (Azaz ez csak a router és a számítógép között érvényes.)
De egy 16MBit/s internetkapcsolat esetén is órák kérdése a TF2 letöltése Steamről, nem tudom, miért írod hogy napokig kell töltened éjjel-nappal.
Mindegy is, tégy úgy, ahogy jónak látsz, én a VGA driverére gyanakodnék elsősorban, aztán pedig a játék forrására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!