Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Metin2 Szerver gond?

Metin2 Szerver gond?

Figyelt kérdés
Elkezdtem csinálni egy sajátot, videó alapján, meg minden program meg fájl fel volt töltve, nem újabb és nem régibb programokkal mint amit a videóban használtak. Az a lényeg, hogy letöltöttem a programokat meg a fájlokat is meg mindent, rendesen a videó alapján beállítottam mindent, elindítom, és a Login helyett ezt hozza ki: | [link] | Valaki tudna segíteni?

2014. júl. 15. 15:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba.. Az az idióta barom állat aki elvitte 1-2 hónapja a gépet és megcsinálta, az félrenyomta amikor telepített és x86 (32 bites) verziót telepítette és úgy emlékezett hogy 64-eset telepítette..... Holnap beszélünk vele és átfrissíti. ha meg nem akkor kinyírom. xd. ... kössz a segítséget emberek!
2014. júl. 20. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!