Miért lassu a Gépem?
Figyelt kérdés
Miért lassu a Gépem? Most raktam újra, és sokáig tölt be dolgokat most nemjó az egyik vinyóm és csak 12,5MB szabad helyem van, ez okozhatja a lassuságot?2014. júl. 14. 10:06
1/4 tabaki válasza:
Tizenkét és fél MEGA? Viccelsz? Csoda, hogy még működik, tényleg megérdemli, hogy nagy betűvel írd a nevét. Nyilván ott sakkozik a szerencsétlen, hogy hova tegye az adatokat, hol beírja, hol újra kitörli a következő apró részfeladat kedvéért. Rémálom.
2/4 CspCsj válasza:
Töröld a TEMP mappa tartalmát, néha több gigabájt is lehet.
Futtatásba: %TEMP%
Törölhetsz mindent amit látsz.
3/4 tabaki válasza:
No igen, a gyakorlati teendőket kissé elhanyagoltam, szerencse, hogy nálam okosabb is jár erre...
4/4 CspCsj válasza:
Okosabb nem vagyok, legfeljebb öregebb. :D
Pláne hogy elfelejtettem: utána a Lomtárat is üríteni kell. (mondjuk Shift billentyűvel együtt törlök, így ez nálam ki szokott maradni, de kezdőknek nem ajánlott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!