Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 8.1 Pro-t hogyan...

A Windows 8.1 Pro-t hogyan kell aktiválni?

Figyelt kérdés

Sok programmal próbáltam de egyikkel sem sikerült, remékem tudtok segíteni.

Előre is köszönöm.

2014. júl. 13. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy megveszed.
2014. júl. 13. 16:40
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
KM Spico. Nekem ez vált be.
2014. júl. 13. 16:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Az uzletben vasarolt peldanyokkal nincs ilyen gond.
2014. júl. 13. 16:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 13. 16:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Ti biztos megvásároljátok annyira ügyesek vagytok
2014. júl. 13. 16:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Én akkor sem használnák win8-at, ha fizetnének érte. Nekem marad a win7, arra elég a DAZ Loader :)
2014. júl. 13. 17:07
 7/14 anonim ***** válasza:
*használnék
2014. júl. 13. 17:07
 8/14 anonim ***** válasza:
En mar reg nem hasznalok Microsoft termekeket. Amig hasznaltam, addig megvettem, igen. Mi ebben a kulonleges?
2014. júl. 13. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
10%

"Ti biztos megvásároljátok annyira ügyesek vagytok"

Az xp-t megvettük, a 7 pedig járt, mivel egyetemi hallgató vagyok. De már ingyen sem kell, főleg nem a 8. Inkább linuxot használok. Informatikus hallgatóként utálom, akik ingyen letöltik mások nem kevés munkával megalkotott programjait. A kevés fizetés nem mentség. Én sem engedhetem meg magamnak pl. a Ferrari-t, mégsem kötök el egyet. Ha pedig mégis illegálisan használja ezeket valaki, akkor kuss a neve. Ne szólja le sem a rendszert, sem pedig a programokat, játékokat, hogy szarok, hiányosak, nem úgy működnek, ahogy kellenének. Azon se lepődjenek meg, ha egy két meglepatést tartalmaznak vagy fertőzött lesz előbb-utóbb a gép. Plána, ha még tört viruskergetőt is használ.

Dazloader, Pico, stb. aktiválja a Win-t. Ha szerncséd van, akkor csak azt.

2014. júl. 13. 20:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem meg a kms micro vált be, a pico nem jó. De ez az én tapasztalatom. A kms micro lassabb, de biztosabb is. Az tuti aktiválja a rendszeredet, de csak ha vl, vagyis volume licence verzió a win8.
2014. júl. 14. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!