Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom aktiválni a...

Miért nem tudom aktiválni a Windows 8.1 Pro-t?

Figyelt kérdés
Pár napja elkezdte a windows nyomni, hogy aktiváljam, pedig telepítéskor aktiváltam (kalóz verzió egyébként)... Már december óta az van rajta, semmi baja nem volt, erre most folyamat cseszeget, hogy aktiváljam (film közben is bedob egy kék képernyőt, hogy "aktiválja a windowst a gépházban")... Mindenféle kódot próbáltam, próbáltam a commanderes-beírogatós verziót is, az utolsó résznél valami hibát ír ki, nem fogadja el... Nem tudom, mit tehetnék. Pénzem windowsra nincs.

2014. jún. 8. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, mit tehetnék. Pénzem windowsra nincs."

Linux...?

2014. jún. 8. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
2014. jún. 8. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Van egy rakat ingyenes oprendszer, nem kötelezõ lopni.
2014. jún. 8. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak az átlagember fél a Linuxtól. Kérdező, ha nem játszol a gépen, akkor nyugodtan kipróbálhatsz egy, a gépednek megfelelő linux disztribúciót.
2014. jún. 8. 14:54
 5/5 sdcard válasza:

Velem is volt ielyen

Amikor telepítetted (ha nem volt termékkulcsod) letöltöttél egy activatort (pl: dirtywindows)

Ugyan azt megcsinálod mint akkor : az activator segitségével aktiválod és onnantol kezdve semmi gond nem lesz :)

2014. okt. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!