Lubuntu linuxhoz melyik a legjobb total commander fáljkezelő klón?
Ezek közül a Midnight Commandert, muCommandert, Tux Commandert, Gnome Commandert (ez Gnome híján nyilván nem annyira érdekes) próbáltam, ebből a Midnight nem Total-szerű, hanem az eredeti Nortonra hajaz. A többinél nyilván a részletek lennének az érdekesek, de nyilván te tudod, mit vársz el tőle. Általában jóval egyszerűbbekre számíts, mint a TC, de a lényeges dolgokat tudják. A Double Commandert Windowsról ismerem csak, ha linuxban is ugyanolyan jó, nagyon ajánlom.
@19:49:
Miért pont az? Azt gondolnám, hogy egy halom Gnome-fájlt magával kell hoznia a telepítéskor. Ha már valaki Lubuntut használ, talán szereti a karcsúbb megoldásokat.
@Kérdező:
Közben felraktam a Double Commandert, vállalható a tegnapi látatlanban megkockáztatott véleményem, tetszeni fog. Jó és hasonló a Tux Commander is, egyébként továbbra is érdemesnek tartom végigpróbálgatnod őket, szerintem jobban eltérnek egymástól, mint a windowsos Norton-klónok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!