Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legjobb olyan program...

Melyik a legjobb olyan program (PC-re) amivel fel tudok installálni a telefonomra zipet (ROM, Google Apps, root, . )?

Figyelt kérdés
Ha ez számít akkor S Advance-em van.
2014. júl. 12. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

ROM=odynal clockwordmod recovery és abban felinstalálod

apps=letöltöd netről az .apk fájl v. fájlokat windows intézővel rámásoldo és telepited

root:Clock word mod aztán root

2014. júl. 12. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:

a zárójelben lévők CSAK PÉLDÁK!

engem az érdekel, hogy ezt melyik programmal lehet elintézni pc-ről!

2014. júl. 12. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Akkor általánosságban:

A ZIP egy tömörített állomány, nincs rajta mit telepíteni. Felmásolod intézővel és csókolom, nem kell hozzá külön program. A ZIP tartalmától függően kezeled a telefonon.

2014. júl. 12. 17:55
 4/9 A kérdező kommentje:

még mindig nem értitek?!

a zipet igenis lehet telepíteni(a recoveryben is azt írja, hogy !installing! ZIP)...

a lényeg az, hogy nem akarom mindig felmásolni sd kártyára a cuccot, hanem szeretném ha gépről is el tudnám intézni...

azt tudom hogy van egy olyan program, hogy odin, amit ki is próbáltam, de nem működött. ezért kérdeztem itt meg, hogy milyen programok vannak még erre!

lenne szives valaki végre rendesen a feltett kérdésre válaszolni?!

2014. júl. 12. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
A ZIP továbbra is csak egy általános tömörített állomány, hiába makacskodsz. Épp ezért írtam, hogy "A ZIP tartalmától függően kezeled a telefonon.", vagyis ha telepítendő cucc van benne akkor telepíted, ha nem akkor kicsamogolod, nézegeted, akármi. Pá.
2014. júl. 12. 18:13
 6/9 A kérdező kommentje:
még mindig nem írtatok semmilyen programot!!!
2014. júl. 12. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért mert NINCS külön program erre így program.

A recovery-vel lehet flashelni a ROM-ot, vagy fastboot módban a fastboot-al.

A ZIP pedig valóban csak egy tömörített állomány. Az, hogy mi van benne teljesen független, ebben a válaszolóknak igaza van.

2014. júl. 12. 18:28
 8/9 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=RQuzmoQyJyE

így csak a cwm-et lehet telepíteni vagy mi??

2014. júl. 12. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Hiába vagy teljesen dilettáns a témában, azért leírom, hogy pusholhatsz is adb-vel. Egyesével...
2014. júl. 12. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!