Win 7 telepítés előtt vagyok és pen driveról bootolnék, de előtte kiírja hogy HIÁNYZÓ NTLDR ctrl alt del újrainditás nem tudok sehova lépni előtte se meg utána se. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 19:57
1/5 anonim válasza:
Az NTLDR-t le lehet tölteni,csak rekess rá google-lal!Felmásolod simán a rendszer meghajtó gyökerére,és elvileg úgy működni fog.Kivéve ha laptopról van szó.Ott ha jól tudom nem lehet ezzel megoldani,de egy próbát megér.
2/5 anonim válasza:
Ha az NTLDR-t hiányolja, akkor nem a pendriveról akar bootolni, hanem egy olyan merevlemezről vagy partícióról, amin nincs op.rendszer.
3/5 A kérdező kommentje:
az a baj le van formázva a winyó nincs rajta semmi.
2014. júl. 11. 20:04
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok
A 2-es jól írta: Valószínűleg nincs jól beállítva a boot sorrend.Pontosabban egyáltalán nincs beállítva a boot sorrendbe a pendrive.Ezért nem működik.
5/5 A kérdező kommentje:
Az op. rendszerrel volt baj.Köszönöm a segítséget.
2014. júl. 22. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!