Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri Windows 8.1-re váltani...

Megéri Windows 8.1-re váltani Win 7-ről?

Figyelt kérdés
(ingyen megtudom csinálni.)

2014. júl. 11. 11:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem két gépem van.

A laptopon semmi baja nincsen, és gyengébb mint az asztali.

De az asztalon egy rakat sz@r. A videokártyám driverét se lehet feltelepíteni. Örülök hogy Win7-en megy minden normálisan, és még akkor a felbontás is szar volt. Egy erősebb géptől csak elvárom azt, hogy normálisan fusson a gépemen, és ne legyenek hibák rajta, de már letöröltem onnan, és a laptopon használom a win8.1-et, csak annyi vele a baj, hogy a Metro UI-t nem hozza be akkor amikor akarom, mert a sart gomb nem érzékeli egyből az egeret. (Nem eredeti, hanem torrentes Win8.1-em van.)

2014. júl. 12. 09:09
 22/25 anonim ***** válasza:
Start*
2014. júl. 12. 09:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Az, hogy toris, vagy eredeti annyira nem számít.. bár. Amúgy lehet erősebb az asztalid, hogyha nem kompatibilis a konfig teljes egészében... lehet egy 10 éves proci erősebb, mint egy mai ha nem támogatja a pae/NX-et... nem ér semmit a Win8-hoz.
2014. júl. 12. 14:44
 24/25 anonim ***** válasza:
56%
persze, hogy meg, kiváló rendszer, sokkal jobb, mint a 7 volt.
2014. júl. 12. 15:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen megéri gyorsabb mint a 7 es nekem semmi bajom nincs a 8.1 el pedig 6 éves videokártyám van.
2014. szept. 14. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!