Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megéri Windows 8.1-re váltani...

Megéri Windows 8.1-re váltani Win 7-ről?

Figyelt kérdés
(ingyen megtudom csinálni.)

2014. júl. 11. 11:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Azt vágod, hogy nem a Microsoft írja (és nem is neki kell) a drivereket azokhoz a hardverekhez, amik nem az övé?

Azon kéne inkább "anyázni", hogy az AMD/Intel miért nem támogatja már az 5+ éves processzorát GPU-ját, vagy x gyártó a videokártyáját például...

2014. júl. 11. 11:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Vágom vágom,de amikor lefuttatom a Microsoft windows 8.1 kompatibilitás ellenőrzőjét, és azt írja 100%-ban kompatibilis a pc-mmel, és MEGVESZEM azt a szart, erre nem megy, akkor légyszíves had anyázzam már a microsoftot.Mert nem szólt,hogy ki fogom dobni a fél fizetésem az a ablakon a semmiért, amit ráadásul vissza sem kaptam....
2014. júl. 11. 11:43
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen az ő hibájuk :S
2014. júl. 11. 12:02
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem a tapasztalatom:

Eloszor amikor raraktam a win 8.1-et nem birtam aktivalni. Utanna ujraraktam akkor sikerult aktivalnom es egynapig tokeletessen mukodot. Akkor nem is ertettem, hogy sokan miert nem szeretik es elkezdtem gondolkozni, hogy megveszem. Masnap kb. 2 percenkent kekhalalozott aztan vissza raktan a7-et. A Win 8.1-ben nehany dolog tulvan bonyolitva (pl. skype).

Es kedves 11-es azt a microsoft "elfelejtette" jelezni, hogy elofordulhatnak kompatibilitási hibak, ezert en az mondom, hogy az Intel es a microsoft is bekap hatja.

2014. júl. 11. 13:28
 15/25 anonim ***** válasza:
13# Akkor kiknek a hibája ? Az enyém? Hogy elhittem,hogy 100%-ban kompatibilis a gépemmel ?..Istenem..
2014. júl. 11. 13:35
 16/25 anonim ***** válasza:

De azért, mert a te gépeddel nem kompatibilis nyugodtan lehet ajánlani másoknak. Egyébként nem vagy tudatos vásárló. Jogod van kipróbálni megvásárlás előtt, és ezt legálisan is megteheted... egy regisztrációba kerül és kapsz egy 90 napos Windows 8.1 Enterprise licenset... ki kellett volna próbálni...

Te megveszel egy cipőt felpróbálás nélkül, mert a boltos szerint 42-es lábra jó és neked 42-es a lábad?

[link]

2014. júl. 11. 15:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Ezért van az ellenőrzés,hogy ne keljen gigákat letöltenem feleslegesen, és húzza lefelé az amúgy sem túl nagy internetcsomagom.Hibás az ellenőrzőprogram,nem mond igazságot.Ennyi az egész.
2014. júl. 11. 16:19
 18/25 anonim ***** válasza:
Írj jobbat...
2014. júl. 11. 16:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyok világhírű szoftveróriás az a problémám.Különben hidd el írnék.
2014. júl. 11. 16:40
 20/25 anonim ***** válasza:

Elnézést, de egy ellenőrzés nem jelent tesztelést. Bocsánat, ha azt mondom, de vegyél cipőt hasonlóképp... ellenőrizd le az adatait, de ne teszteld... Ez ugyan az...

Gigákat letölteni? Teúristen... a mai világban a Tb olyan mint annó a Gb... Emlékszem... 1 Gb-s? :O Az volt kb. a limit ha letöltöttünk valamit... mamár mondjuk egy a 2-3 max 4 Gb amit a telepítő foglal magában semmi, Win7 mellé felrakod, használod...

Feleslegesen? Oké.

Nade azt írta... brühübrühü... szerinted az ő 1mb-s programjuk tudni fogja minden rejtelmét a gépednek? Lehet az is baj, hogy egymással nem egészen kompatibilis a hardvered, lehet túl régi 5-6 éves is, ami még nem támogatott olyan -mára alapvető funkciókat- amik kellenek hozzá.

Azért mert neked kaka volt, másnak bejöhet... próbálja ki, megéri mert nagyon jó rendszer.

2014. júl. 11. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!