10 éves szgépen nincs hang (integrált hangkari), milyen driver kell hozzá?
Vortrex válasza segített igazán. Beírtam Dr. Google-ba, hogy audio kodek és az első találat a Realtek driver volt. Volt egy szörnyű balesetem január közepén és rengeteget felejtettem. OP rendszert csak harmadjára sikerült kiírni, mert írtam ide ki kérdést, hogyan is kell :D Pedig régen rengeteget írtam ki és raktam fel, de az agyrázkódás miatt sokat felejtettem IT téren.
Tetszik, hogy ezen az oldalon az ember anonym maradhat :D
No jó. Sajnálom, ami veled történt (gondolom, ki vagy vele segítve), és minél gyorsabb javulást kívánok. De azért legközelebb ne a rosszindulatot tételezd fel elsőként, ha furcsa válaszokat kapsz. Csak figyelmeztettünk, hogy vélekedésünk szerint valami lényeges hiányzik a kérdésedből.
Örülök, hogy végül megoldódott a problémád, kár, hogy nem sok érdemet szereztem benne...
Igazad van. Sajnálom :( Az Aida64-et pedig letöltöttem, már régebben is jártam hasonlóképpen. S az Aida mostmár segíteni fog :)
Igen, gyógyulok nagyon gyorsan :) Aggasztóan gyorsan :D A család mellettem van, meg 3 barátom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!