Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videó probléma (több lent)?

Videó probléma (több lent)?

Figyelt kérdés
Heló az a helyzet hogy nem rég elkezdtem videózni játékokról, pár videót úgy raktam fel hogy Frapseel felvettem, az ugye 10-15 GB, és felment a YouTube-ra, de sokáig tartott. Ezért gondoltam, hogy elkezdem őket tömöríteni. Ugyanekkor már szerkesztgettem is Movie Maker-ral, belevágtam itt ott, átkonvertáltam, és tömörítettem, s valamilyen okból a videó szélessége és magassága csökkent. Nem tudom mitől, az eredeti amikor felvettem és még nem szerkesztgettem, annak még normál mérete volt, de az előbb elsoroltak után "összement". Mi lehet az oka ennek?

2014. júl. 7. 14:13
 1/1 anonim ***** válasza:

nem megfelelő kimeneti formátumot választottál. Van megoldás a már fent lévő videók normalizálására.

[link]

2014. júl. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!