SEGÍTSÉG! Magától kilép a Minecraft, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már többször is kiírtam, de nem kaptam rá helyes választ. Már több éve fenn áll a probléma! Játszok öt kb. öt percet és magától kilép! Már próbáltam szinte mindent: videokártya frissítés, újratelepítés, Java frissítése (de hát a legfrissebb van a gépen). Egyszer újra kellett telepíteni a gépet és azelőtt kiválóan futott, az újratelepítés után kezdődött ez! Kapok egy "hs_err_pid" dokumentumot is!2014. júl. 5. 13:25
1/6 anonim válasza:
szerintem a gépben az arkatlész nem jó de vegyél új gépet add el ugyanannyiér amenyiér veted és vegyél egy újat ugy már biztos megy!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban új gépet venni, mert a gépem 20000-t sem ér!!! Esetleg ha tudsz valamit a probléma megoldására EZEN A GÉPEN, akkor tudasd velem, kérlek! :P
2014. júl. 5. 19:47
3/6 adventurer111 válasza:
Rakd fel ezt [link] vagy megoldja vagy nem lép ki olyan gyakran.
5/6 A kérdező kommentje:
Leírom: A dokumentum neve: hs_err_pid604
(Megpróbálom lefordítani) Hiba történt a Java enviroment-tel
#
#
#
#
Ha a hiba továbbra is fennál, kérlek látogasd meg a "Bugreport.com" oldalt
#
#
#
Ezt írja, csak lefordítottam többé-kevésbé.
2014. júl. 6. 13:20
6/6 A kérdező kommentje:
Microsoft visual sajnos nem segített. Ugyanúgy játszok kb. öt percet és puff! :O
2014. júl. 6. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!