Miért laggol NAGYON a Minecraft?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés nagyon idegesít engem szóval felteszem. Miért laggol nálam nagyon a Minecraft pontosabban a MesteMc? A gépem adatai: Adaptertípus: ATI RADEON 9600 Series AGP [0x4150]
Adapterinformációk: RADEON 9600 Series AGPAGP [0x4150]
DAC típusa Internal DAC{400MHz}
Memória méret 128MB
Adapter neve ATI RADEON 9600 Series
BIOS információja BK-ATI VER008.015.033.000
Abarátomnak a 128 helyett 95MB van mégis laggmentes mit kéne csinálnom?
2014. júl. 4. 19:39
1/1 Bacskan16 válasza:
A 3D gyorsítóra tippelnék, amennyire nem tűnik nagy gépigényűnek a Minecraft, annyira szereti leterhelni azt (az Uránusz méretű pálya már egy jó érv). Nekem megoldás volt a látótávolság lecsökkentése (16 "csánk" a max. asszem, azt 4-3-ra vettem le, úgy nem laggolt). Ha beltérben vagy (barlang, ház, satöbbi), akkor nincs semmi különbség, de kint a szabadban mintha köd lenne, de asszem ki lehet bírni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!