Üdv! A gépem 2 nap alatt másodjára ad kék halált. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Frissen összerakott gépről van szó. A CPU hőmérséklete alapjáraton 39 és 45 fok között mozog, játék közben 50-55.2014. júl. 3. 12:55
1/7 anonim válasza:
Mi más mint a csodálatos Driver hiba... :D
2/7 A kérdező kommentje:
Na és pontosabban melyik driver? Vagy ezt így nehéz megmondani? :D
2014. júl. 3. 13:00
3/7 anonim válasza:
Az amelyikből rosszat raktál fel :D..ezt így nem nehéz megmondani hanem lehetetlen.. de nem biztos hogy driver hiba lehet Memória hiba,alaplap hiba elég sok minden.. azért gondoltam a driver hibára mert újonnan összerakott gép bár attól még lehet hibás memória benne pl.
4/7 A kérdező kommentje:
Driverek az adott cuccokhoz adott cdkről lettel felrakva, szóval szerintem más lesz a baj. Memtest86+ "megmondja", ha hibás a RAM?
2014. júl. 3. 13:06
5/7 anonim válasza:
Igen, akkor próbálkozz azzal.. Mert ha hozzá kapott cd-ről telepítettél akkor nem driver hiba mégse.
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, megpróbálom
2014. júl. 3. 13:12
7/7 A kérdező kommentje:
A RAM nem hibás. Esetleg okozhat kék halált az, hogy az ATX12V 8 pines csatlakozójába 4 pines van bedugva? Elvileg az alaplap kézikönyve azt írja, hogy azzal is tökéletesen kéne működnie, viszont mástól hallottam, hogy 6 mag felett már kell bele a 8 pines.
2014. júl. 3. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!