Miért kapok kék halált folyton?
Az elmult időben a dedikált vga megadta magát és azóta az integráltat kell használnom egy ideig.Mióta ez megtörtént az inti videókarinak adram 1024 mb ramot.XMP ki/be volt már rakva mégis folyton kékhalált kapok.
Egy kép is van rolla.A kék halál szerint a memóriával baj.A windows memória diagnosztika szerint minden oké.
mit tegyek ?
ilyen tápm van.Nos nem egy ismert,sőt csakis romániában kapható.De én megbizok benne eddig többen is megvették és senki sem panaszkodott rá.A pc 100 terheltség tesztjében állta a sarat.
A vga azért ment meg mert kapott egy kis oc-t és tulmelegedett.Ezért használok inti vgat.
A táp tuti jó mert többen használnak vele izmos vga kat meg ramot i7 és efféléket.A vga kisülése elött tökéletesen ment minden.Most kezdett el napi 2 kék halált bedobni mióta a...
A pontos konfig ami most van és lényeges
I5 4570
corsair 8gb/1600/cl 10
gigabyte 1150/h87/hd3
segotep 550 w táp
Western Digital hard disk (hd sentinel okésnak látja)
Vga egy NV. gt 430 volt....
mióta meraktam az integráltat azóta csinálja ezt a kék halálozást.
Nem ismerem a tápot, de én kipróbálnám egy márkás, megbízható táppal, ami nem csak egy országban ismert.
Egy forgatókönyv: dedikált VGA megterhelte a tápot, az táp a megszokottól eltérő feszkókat adott le, ennek hatására elszállt a VGA és a memória is megsérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!