Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linux Mint LXLE hogyan működik?

Linux Mint LXLE hogyan működik?

Figyelt kérdés

Egy ism-nek kellene telepítenem, régi p4-re. Állítólag ebben van xp mód, az illető hölgy nem pc akrobata. Nérónak van linux verziója, de hogyan kell telepíteni, azt szokta meg. TotalCommander féle is szükség lenne magyarul persze. Amúgy internetezés, némi zene vágás. (audactity látom benne van). Valami általános konvertáló?

Nekem is új a Linux ezért kérdezek itt, lényeg hogy ne legyen nagy változás, mert a megszokás...

Köszi!

2014. júl. 3. 11:48
 1/2 tabaki ***** válasza:

Nem fogok túl okosat mondani: Szerintem semmi értelme linux alatt is a Microsoft emlőin lógni. A linuxos programok működtetése, logikája ugyanolyan egyszerű és kényelmes, mint a windowsosoké, sőt majdnem azonos. A rendszer alapjai térnek el, ezen nem lehet a felülettel változtatni, de nem is kell. Gyakorlatilag elég annyit tudnia, hogy mindent a saját felhasználói könyvtárába tegyen, ott azután bárhova. Egyszerűen meg kell szabadulnotok attól a görcstől, hogy jaj, most fejest ugrunk a mélyvízbe.

A linuxos Nerot nem ismerem, de ha a hölgy nem ismeri ki magát egy perc alatt a Braseroban vagy a K3b-ben, akkor azt kell mondjam, reménytelen. A Total Commanderhez hasonló például a Gnome Commander, bár szerintem a szimpla ablakos fájlkezelés is jobban használható, mint az XP-n a Sajátgép. Igazán általános konverterről nem tudok, de lehet, hogy találsz valami nektek megfelelőt, ha rákeresel:

[link]

2014. júl. 3. 12:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2014. júl. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!