Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám ezt visszaállíta...

Hogyan tudnám ezt visszaállítani? Az összes word pdf lett

Figyelt kérdés
Egy önéletrajzot szerettem volna pdf-be társítani, eredményül azt kaptam, hogy az összes word documentum pdf-lett és meg se lehet őket nyitni. Próbálkoztam társítással de nem megy. Hogy lehetne ezt visszaállítani?
2014. júl. 2. 17:08
 1/2 tabaki ***** válasza:

Mi a búbánatot jelent, hogy "egy önéletrajzot PDF-be társítani"? Amúgy meg igenis, a társításnál kéne intézned, hogy a .DOC-ot, DOCX-et a Word nyissa meg, szerintem pipáld be, hogy mindig azt használja.

És ne ösztönből használd a gépet, hanem előre értsd meg, mit akarsz vele csináltatni.

2014. júl. 2. 19:27
 2/2 tabaki ***** válasza:
Még valami. Attól, hogy most PDF-ikont látsz a Word-fájlok mellett, még nem váltak PDF-ekké. Az csak azt jelzi, hogy a PDF-olvasóhoz társítottad őket. Na ezért akkora hülyeség a Mappa beállításaiban az "Ismert fájltípusok elrejtése", hogy azonnal ki kéne szedned onnét a pipát. Milyen dolog az, hogy a saját géped eltitkolja előled, milyen fájlok vannak rajta?
2014. júl. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!