Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudnám visszaállítani a...

Hogy tudnám visszaállítani a Km Playert?

Figyelt kérdés
Be akartam kapcsolni a 3D módot ekkor eltűnt a kép.Próbálgattam állítgatni de semmi haszna nem volt.Ekkor letöröltem,majd újratelepítettem azt hittem ez segít,de nem. Ugyan az a baja mint az újratelepítés előtt

2014. ápr. 2. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezzel távolítsd el [link] szuper módban...aztán telepítsd a KM-et.
2014. ápr. 2. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Android? Akkor a beállításoknál van visszaállítás az alapbeállításokra menüpont, asszem legutolsó.
2014. ápr. 2. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:

2.nem,számítógép

1.a chrome letiltotta a fájlt

2014. ápr. 2. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld újra...szoftverbázisról le kell jönnie!
2014. ápr. 2. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

próbáld meg a VLC média playert letölteni valahonnan, ingyenes. Azt használom és sokat tud. lehet vele részletet átjátszani, menet közben lassítani v. gyorsítani, hangszínt korrigálni és ..inkább nem sorolom mert a kép élesség állításától a ..bármeddig minden állítható rajta. Nem találtam olyant amit ne játszana le. Mindig van újabb frissítés hozzá a neten. Személyre szabható, viszont amikor csak használni akarod egyszerűen, akkor könnyen kezelhető ismeretek nélkül is.

Letölthető innen, ha érdekel (megnéztem, nem vírusos) :

[link]

2014. ápr. 4. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!