Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Használhatom még a régi...

Használhatom még a régi gépemet? (lent)

Figyelt kérdés

A laptopomat 2 hétre szervizbe viszik, és addig a régi számítógépem neteznék. Egy baj van vele, hogy Windows XP van rajta,amiről azt hallottam, hogy már nem biztonságos. Ez tényleg így van?

Mivel sok minden hirdetek a jófogáson, a vevők miatt kapcsolattartás miatt lenne fontos a net. Hagyjam inkább a dolgot, és állítsak be automatikus válaszlevelet vagy még próbálkozhatok az XP-vel?

Előre is köszönöm a választ!

2014. júl. 2. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
az XP nem harap szóval nem veszélyes, használd nyugodtan
2014. júl. 2. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
ez olyan hülyeség.. csak nem készítenek több frissítést hozzá semmi nem lesz vele
2014. júl. 2. 15:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha a netbankomba lépek be vele?
2014. júl. 2. 15:22
 4/10 Tengor ***** válasza:
100%

Hasonló esetben én felhúznék rá egy Linux mintet XFCE-vel aztán hajrá.

Gyorsabb is lesz mint az XP és biztonságosabb is.

2014. júl. 2. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:

#2-es, Az hogy nem jön ki frissítés, pont azt jelenti, hogy nem biztonságos. Bár előtte sem volt az...

Kedves kérdező, netbankba főleg ne lépj be XP-vel.

Ahogy előttem szóló írta, dobj fel egy Linux alapú rendszert.

2014. júl. 2. 15:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Még annyi kérdésem lenne, hogy hogy telepítsem, mert ha jól olvastam egy iso fájlt kell kiírni DVD-re. Na itt jön a probléma: a laptopom azért megy szervizbe, mert nem tudok DVD-t írni vele, a régi gépem meg olyan ősrégi, hogy csak cd-író van benne, pendrive-om pedig nincs. Akkor "menthetetlen" vagyok?
2014. júl. 2. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
pl. openSUSE telepítőt rakhatsz CD-re, arról indítva a netről letölti a rendszer dolgait. netintall-t keress.
2014. júl. 2. 20:11
 8/10 A kérdező kommentje:
És nem lesz baj, ha a régi gépemen addig XP van, amíg berakom a cd-t, és elindítom a telepítőt?
2014. júl. 2. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
nem lesz baj.
2014. júl. 3. 02:17
 10/10 Tengor ***** válasza:
Még csak CD-re sem kell költeni, mert a népszerűbb linux telepítők már nagyon régóta települnek pen drive-ról is.
2014. júl. 3. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!