Alcatel OT-995 telefonomon elfelejtettem a kepernyozar kodjat es a telo emailjet se tudom. Hogy tudnek belepni? Kerem aki tudja irja le lepesrol lepesre akarmilyen bonyolult. SOS!
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 11:31
1/5 Tengor válasza:
1.) Indíts egy böngészőt!
2.) Írd ba a címsorába: google.hu
3.) A keresőmezőbe írd be: Alcatel OT-995 hard reset
4.) Üss entert!
5.) Nézd át az első 5 találatot!
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Addig eljutottam h bejott az android logo es ennyi megallt. Utana ujrainditottam es bejott egy menu boot meg clear storage stb. mit csinaljak?
2014. júl. 2. 12:14
3/5 Tengor válasza:
Kapcsold ki és kapcsold be normál módban.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ugyanugy keri a kodot... de amikor ujrainditottam nem a szokasos logo stb jott be hanem egy menu es kulonbozo lehetosegek voltak benne boor es clear storage stb es a hangero gombal tudtam lepkedni benne.
2014. júl. 2. 12:46
5/5 A kérdező kommentje:
Jah nem boor hanem boot persze csak elirtam..
2014. júl. 2. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!