Egy ilyen gépen elfutna akadás mentesen a Windows 8.1?
Figyelt kérdés
Processzor: Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
Rendszermemória: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Videokártya: NVIDIA GeForce FX 5600 (128 MB)
Lemezes meghajtó: ST380013AS (80 GB, 7200 RPM, SATA)
2014. júl. 2. 11:24
1/9 anonim válasza:
Hát.. memória elég kevés. Felmegy rá, de nem fog száguldozni...
2/9 anonim válasza:
azért mielőtt belevágsz, nézz szét hogy van-e mindenhez win8 driver. Nehogy meglepetés érjen.
3/9 anonim válasza:
Hát RAM-ot pakolásszál még bele, illetve számolj azzal, hogy egy 20GB-ot le fog cuppantani a rendszer a vinyóból.
4/9 anonim válasza:
Ha 1 vagy 2gb ramot még belecsorgatsz akkor nem lesz gond vele.
5/9 anonim válasza:
A win8 talán nem akadna, de a böngészők tutira.
6/9 A kérdező kommentje:
A 7-nek is ilyesmi a rendszerigénye. Akkor rakjak rá Vista-t?
2014. júl. 3. 09:21
8/9 anonim válasza:
Ha nincsenek extra igényeid, akkor linux mintet.
9/9 anonim válasza:
Próbáld ki a windows 8.1 32 bittes válltozat kell neked ere ha nemjó akkor vistát 7 est meg én nemajánlom használja a Ceo meg a Tóth gábor az egy unduritó szar windows a vista viszont nagyon xp alapú. Tudod amig nemjöt ki a windows 8 addig vistával éltem utáltam mindig is a win 7et és utálni is fogom mert lefagy vele minden és szar átlátszó vacak gönc az egész netezés közben látam a lomtárat éa bántota a szemem windows 8.1 pont nekem találták ki remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!