Ez a gép elég a Windows 7-hez úgy, hogy nagyobb játékokkal akadás mentesen, magas élvezhetőséggel játszhassak?
Figyelt kérdés
2GB DDR2, Intel E5500 (2,8 dual), GeForce 9800GT 512 MB, 500 GB HDD. Nagyobb játékok alatt a mostani, új játékokat értem. Elég ez, vagy maradjak egyenlőre az XP-nél, és inkább majd ha 4 GB-vel rendelkezem, akkor álljak át?2011. jan. 13. 19:09
1/7 anonim válasza:
Ezzel a configgal a GTA IV és a hasonló gépigényű játékok szaggatni fognak.
2/7 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz a win7-el, a jétékok xp alatt is hasonlóan futnának. A ram miatt nem kell aggódni, ha gond van, win7 felszabadítja
3/7 anonim válasza:
A Win7-hez nemárt 4GB RAM, és egy Quad proci.
4/7 anonim válasza:
nem fontos 4 gb ram meg quad core, nekem 2gb rammal és egy 2 ghz-es dual core procival tökéletesen fut
5/7 A kérdező kommentje:
De te játszol is?
2011. jan. 13. 19:42
6/7 anonim válasza:
Én a játék miatt mondtam. Ha arra nem használod, akkor még egy Intel Celeron M160, meg 1GB RAM is elég. :P
7/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, egyenlőre maradok még a jó öreg XP-nél.
2011. jan. 13. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!