Windows Intéző, illetve egyik svchost. Exe magas memóriahasználat normális?
Elsőnek kb. 40-80 MB, utóbbinak 90-150 MB.
Egyébként mindig sok processzem van, és a memóriakihasználtság ált. 1.00-1.50 GB között mozog.
64bit W7 Home Pr.
Kell valamire gyanakodnom?
Ez nagyon jó... Eddig is gyanakodtam igazság szerint, de most meg is lettem erősítve.
Igaz, hogy a lustaság ilyenkor nem jó, de most mégis az vagyok. Tudsz egy jó online víruskeresőt? Az ESET-t nem rég futtattam végig, a gép egy kis részét át is nézte... Úgyhogy azon kívül kéne.
Kaspersky antivirus 30 napos próbaverzió, kulcsot kapsz.
Töltsd le és azonnal futtasd. Biztos, hogy van ott valami, lehet, hogy nem is egy. Talán trójaiak.
Holnap lesz egy teljeskörű vizsgálat a TrendMicro online-nal, ma már volt vele egy gyors, de teljeskörű: Windows Defenderrel és avast!-tal, meg mint említettem, régebben ESET-tel is, szerintem ezt még leírni is sok.
Az a fura, hogy egyik se talált semmit.
De most is miért 1,5 GB (50%) a memóriahasználat? Számomra ez fura... Kb. csak a Firefox megy.
Ha ezek után is semmi (nem hiszem), akkor a Firefox Uninstall és töltsd le az új 3.6.6-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!