Miért nem engedi feltelepíteni a windows 8.1 et?
Figyelt kérdés
Fel szeretném tenni a windows 8.1 et de amikor ki kell választani a meghajtót hogy hova telepítse a windowst azt írja ki hogy ,,a windows nem telepíthető erre a meghajtóra" ez miért van?2014. júl. 1. 20:57
2/10 A kérdező kommentje:
Alaplap asrock 970 pro3 r2.0
Proci amd fx 6300
Ram corsair 4 gb ddr3
Videókártya xfx r9 270a
2014. júl. 1. 21:01
3/10 anonim válasza:
le kellene formatálni a meghajtókat főleg ha ketté vannak particionálva mivel nem mindegyik windows enged telepíteni így...
4/10 A kérdező kommentje:
Már le van formázva nem is egyszer
2014. júl. 1. 21:08
5/10 A kérdező kommentje:
Mitől lehet hogy nem engedi?
2014. júl. 1. 21:09
6/10 anonim válasza:
ha eredeti akkor passz ! Ha kalóz akkor tölts le másikat.. indításból próbálod telepíteni am ?
7/10 A kérdező kommentje:
Bedugom a pendrivot előhozom a boot menüt beállítom uogy pendrive ról bootolja aztán előjön a win 8.1 telepítő választanám ki a patríciót nem engedi hibával van amikor engedi hogy telepítsem egy meghajtóra de azon x% nál megál és hibát ír ki ugyan ez a windows van meg haveromnak is és neki működik nekem mi lehet a baj azt írja hogy engedélyezzem a disk controllert de azt sehol nem találom a biosba vagy valami mást kell engedélyezni? Mert azt is írja hogy nincs engedélyezve hogy arra a merevlemezere telepítsem vagy ezt hol tudom bekapcsolni?
2014. júl. 1. 21:22
8/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet az lehet a baj hogy rossz a hdd? Vagyis csak nem bírom arra rámásolni mert rossz?
2014. júl. 2. 00:24
9/10 anonim válasza:
nem hiszem .. de megérne egy próbát ha vennél 1 db dvd lemezt és arra írnád ki a windowst max 200 forintból szerintem már meg van ..és lehetséges onnan rendesen fog bootolni én power isoval szoktam ki írni !
10/10 A kérdező kommentje:
Probáltam már cdről is úgy se megy mi lehetne még a baj?
2014. júl. 2. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!