DirectX telepítés error miért (SÜRGŐS)?
Sziasztok ma újra raktam a gépemet win 7 ultimate (x64)-re
felraktam a drivereket az összeset majd neki álltam a játékoknak watch dogssal kezdtem felraktam mikor inditotam kiirta hogy hiányzik a d3dcompiler_43.dll fájl gondoltam ez biztos directX elkezdtem felrakni a directx 9,10, 11 et és egyiket se tudtam felrakni mindegyiknél ez a hiba volt : an internal error has occurred. Please refer to the Dxerror.log and directx.log file to determine the problem probáltam minden ilyen web installer akkor is ez volt mi lehet a baj az elöző op rendszerem win 8.1 (x64) azon ment a watch dogs is normálisan a gépem adatai : (laptop)Asus x550l = i5-4200u , 8 gb ram , nvidia geforce 740m lécci help nagyon kéne :(
Ha ez nem működik, akkor nincs ötletem.
Friss telepítés, de mikori a telepítő?
Ha még SP1 előtti, akkor a Windows Update-tel tedd fel (vagy várd meg míg felteszi, ha Automatikusra állítottad) a rendszerfrissítéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!