Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Probléma az Office telepítésév...

Probléma az Office telepítésével. Vki megoldás?

Figyelt kérdés
Azt a bizonyos 1406-os hibakódot kapom, interneten láttam, másnak is volt gondja. Meg lehet vhogy oldani, hogy hibátlanul felmenjen? Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki megoldást... próbáltam a 2007-et, a 2010-et, és a 2013-mat is, de mindegyikkel ezt írta.

2014. jún. 28. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem fog menni, ha tört a Windows a gépeden, ráadásul az MSOffice-t se vetted meg. Microsoft védi az üzleti érdekeit. Van nagyon jó ingyenes, én évek óta ezt használom. Ezt a két fájlt letöltöd, telepíted. [link]

[link]

2014. jún. 28. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:

"Miért olyan jó a LibreOffice?

Ahogy a nevéből is kitűnik, a LibreOffice a lehető legteljesebb mértékben nyílt irodai csomag:

Nem kell aggódni a kereskedelmi licencek miatt.

Nincsenek nyelvi korlátok - a szoftver magyarul is rendelkezésre áll.

Minden jelentős számítógépes platformon elérhető.

Az OASIS nyílt dokumentumszabványát használja (ODF).

A szoftver teljes forráskódja elérhető az OSI által elismert szabad szoftveres licenc szerint (LGPL v3).

A fejlesztési folyamat teljesen nyitott, a LibreOffice-nak nincs rejtegetnivalója". [link]

2014. jún. 28. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nem fog menni, ha tört a Windows a gépeden, ráadásul az MSOffice-t se vetted meg."

Ez egyszerűen nem igaz. Megértem, hogy megpróbálod meggyőzni a kérdezőt, hogy legális szoftvereket használjon, ennek érdekében azonban valótlanságot állítani nem illik.

2014. jún. 28. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Akinek sok a pénze, az vegyen valódi Microsoft dolgokat, én torrentről szedtem le, de két hónap után letiltották a Wordot. Állandóan lefagyott, nem lehetett használni. Eztán szedtem le a Libre-t, nagyon jól bevált.
2014. jún. 29. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy nálad két hónap után valamiért nem futott tovább a Word, az a te egyéni problémád, általában nem így szokott lenni.
2014. jún. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!