Milyen Windowst vegyek?
8-at nem.
8.1-re frissítsd.
Igen vissza minden kompatibilis. (általában)
A win 8.1 gyorsabban bootol mint a win7.
Nekem nem tetszik a 8.1 ui-ja. A win7nek sokkal szebb a teljesen aeros felülete.
Amúgy mind2 jó.
Én én vistát meg 7-est használok, semmi gondom velük. Hálistennek nincs bennük metro sem. :D
Nekem meg 8.1-em vna már több mint féléve. És ritkán látom a metro felületet. Szerintem csak akkor, ha megnyomom a Windows billentyűt...
Nem kéne sem úgy elképzelni, sem úgy beállítani, mintha csak abból állna a Windows 8/8.1...
A 7 sokkal stabilabb, mint a 8.1 és 2020-ig támogatott. Viszont a 8.1 milliószor több eszközt felismer magától, azaz a win update segítségével. Még 10 éves nyomtatókkal is kompatibilis. Döntsd el mire kell neked:
Stabilitás = win 7
Kompatibilitás, gyorsaság, könnyebb használat, instabilitás = win 8.1
Mit jelent az neked, hogy stabil?
Nekem fél év alatt egyszer nem omlott össze.
Egyáltalán nem összeomlásról beszéltem. Egy op.rendszer csak úgy lehet instabil, ha összeomlik? Nem értem.
Ha akár egyetlen éjszaka nem kapcsolod ki a gépet, másnap recseg a hang. Beragad az egér stb. És mindenkinél így van, akinek 8.1 van a gépén, úgyhogy nem nálam speciális a helyzet. Max. 24 óránként restartolni kell, ha úgy használod a géped, hogy sosem kapcsolod ki. Jahh és eredeti rendszerről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!