Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen Windowst vegyek?

Milyen Windowst vegyek?

Figyelt kérdés
a win 8 ugyanúgy kompatibilis minden eszközzel mint a win 7? melyik a jobb?

2014. jún. 26. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

8-at nem.

8.1-re frissítsd.

Igen vissza minden kompatibilis. (általában)

A win 8.1 gyorsabban bootol mint a win7.

Nekem nem tetszik a 8.1 ui-ja. A win7nek sokkal szebb a teljesen aeros felülete.

Amúgy mind2 jó.

Én én vistát meg 7-est használok, semmi gondom velük. Hálistennek nincs bennük metro sem. :D

2014. jún. 26. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem meg 8.1-em vna már több mint féléve. És ritkán látom a metro felületet. Szerintem csak akkor, ha megnyomom a Windows billentyűt...

Nem kéne sem úgy elképzelni, sem úgy beállítani, mintha csak abból állna a Windows 8/8.1...

2014. jún. 26. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:

A 7 sokkal stabilabb, mint a 8.1 és 2020-ig támogatott. Viszont a 8.1 milliószor több eszközt felismer magától, azaz a win update segítségével. Még 10 éves nyomtatókkal is kompatibilis. Döntsd el mire kell neked:

Stabilitás = win 7

Kompatibilitás, gyorsaság, könnyebb használat, instabilitás = win 8.1

2014. jún. 28. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Mit jelent az neked, hogy stabil?

Nekem fél év alatt egyszer nem omlott össze.

2014. jún. 29. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
windows 8.1 et vegyél föleg ha új a gép. A 7 es lassú és szar a kinézete a 3 terrás winchester 2 terrának olvasa csak. winodw 8.1 azelöt vista volt a jó win 7 szar ugyse sokáig lesz a sztár-
2014. jún. 29. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem összeomlásról beszéltem. Egy op.rendszer csak úgy lehet instabil, ha összeomlik? Nem értem.

Ha akár egyetlen éjszaka nem kapcsolod ki a gépet, másnap recseg a hang. Beragad az egér stb. És mindenkinél így van, akinek 8.1 van a gépén, úgyhogy nem nálam speciális a helyzet. Max. 24 óránként restartolni kell, ha úgy használod a géped, hogy sosem kapcsolod ki. Jahh és eredeti rendszerről van szó.

2014. jún. 30. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!