Hol vegyek oprendszert?
Ismerem az ncore oldalt, de nem bízom a tört szoftverekben, ezért gondoltam.
pcx? Köszönöm, rákeresek.
Windows-t magánemberként nem vennék. Inkább ncore.
Cég szinten más a helyzet persze, mert ott ellenőrzik is, hogy minden legális-e.
De ha Linux-ot szeretnél, az még ingyen is van. Bár lehet venni install lemezt, de ott is max a gyártását kell kifizetni, és nem azt ami rajta van.
Ha eredeti Windows 7 Ultimate-t szeretnél akkor annyiszor meg kell venni ahány géped van.
3 gépetek van: 3 * 51 943Ft
De ha később vesztek egy másik vasat, akkor ÚJRA meg kell venni, mert oda van írva: új gép esetén NEM vihető át.
Nos, akkor szeretnél közel 200.000Ft-ot költeni csak Oprendszerre?
Ez most komoly? Az gépenként 51 rugó? Ne már!!! Ez vicc? Azt nem lehet úgy, hogy a termékkulcs az én nevemen van és tudom igazolni, hogy igen, erre az 5 gépre én tettem fel a windowst???
Na és ha mégis feltolom a dobozos win 7-et 5-6-10 gépre? Mi van akkor? Lecsuknak? Vagy bünti??
Olvasd el a Licenc-t.
De igen: 1gép 1kulcs nagy átlagban.
Ha tényleg olyan gépet akarsz, ami csak is kizárólag hivatalosan beszerezhető ill. nem tört jellegű kategória, akkor az sokba fog kerülni.
Ahogy már említettem: Linux. Ez ingyen és szabadon beszerezhető.
Bár nagyon más mint a Windows. Ugyanúgy A-ról B-re visz.
(Én már 2010óta használom ezt, és vírusokra 99,9%-ban immúnis a jogrendszere miatt, így vírus írtó se kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!