Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steam cs:go: Egy probléma a...

Steam cs:go: Egy probléma a számítógépeden blokkolja a vac rendszert. Nem tudsz védett szervereken játszani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy hogy lehetne ezt eltüntetni?

Idáig teljesen jó volt, ezzel soha nem találkoztam, de tegnap óta írja ezt. Tegnap csak 1-2 -szer, de ma már nem enged fel szerverekre, mert ezzel az üzenettel kidob.

VAC: Jó hírben állva

Mi a probléma?

2014. jún. 15. 15:49
 1/2 A kérdező kommentje:

Megtaláltam rá a megoldást, ami kb fél-1 éve volt.

Most újra keresgéltem és vagy ugyanott, vagy máshol de megtaláltam egy fórumban a megoldást.

Gondoltam kiírom, hátha valakinek hasznos lesz aki ide téved:

[link]

2014. nov. 7. 14:41
 2/2 Kickbauer János válasza:
Ugyan ez a problémám! A steam fórumos megoldások nem működnek! Mindent megtettem, win7, win8, win10, új gép (komolyan csak ezért), három új steam profil 3x vettem meg a játékot. Semmi sem segitett a mai napig sem. Soha nem csaltam, jó hírben van a vac! Egy másik gépen ahol ment a játék másnak, ott is kidob az en profilommal! Teljesen partra futottam. Csak az internet szolgáltató az állandó közös pont, de havernak ugyan ez a nete, s neki megy! Bárki akinek sikerült megoldást talalni, (s nem a steam fórumos maszlag...) kérem segítsen, mert most feladtam! Nincs cfg, nincs semmi. Szűz windows, szűz játék. 2-3 versengő után ugyan az!
2016. máj. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!