Hogyan tudom megállapítani hogy az aktuális drivereim milyen verziójúak illetve hogy a legújabbak-e?
hogy vagy hol tudom megnézni hogy például a hangkártya drivere pl 1.1 vagy 1.2-es verzió?
hogy tudjam hogy nekem mi van fent és hogy le kell-e szednem a weblapon fent lévőt, eddig driverboostert használtam de a múltkor valami beütött és kék halálozott az általa letöltött driverektől, illetve honnan szedjem le a drivereket? a notebookom gyártójának az oldaláról, vagy pl a videókártya driverét az inteltől, a hang és hálózati kártyákat meg a realtektől?
Szia.
Próbáld a következőt :
Számitógép Jobb egér -> Tulajdonságok (vagy Keresés/Futtatás : devmgmt.msc vagy Win R+Pause) itt válaszd az Eszközkezelő-t.
Eszközkezelőben keresd meg azt a hardvert amire kiváncsi vagy. Nyomj rá kétszer és menj az Illesztőprogram fülre, itt megtalálod a telepitett driver adatait.
Kép : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!