Miért nem jön be be a windows kezdő felülete?
2 napja úgy kapcsoltam ki a laptopot, hogy valami frissítést akart telepíteni -> win 8.1-ről van szó egyébként.
Tegnap akartam volna bekapcsolni de a windows a kezdő felületig nem jut el csak egy fekete hátterete látok, ha az egérhez hozzá érek akkor a kurzort látom és azt, hogy a kurzor körül a karika folyamatosan tölt. Gondoltam hátha még valami frissítés települ a háttérben, de 5-6 órát vártam és még mindig ugyanaz a képernyő volt. Ma reggel megint bekapcsoltam még mindig ugyanaz a helyzet...
Mi lehet ez? Lehet, hogy a windows nem jogtiszta és azért csinálja?
Lehet. Bár általában a nem jogtiszta windows csak annyit szokott, hogy fekete a háttér, bal alul pedig van egy három soros kis szöveg, ami követeli, hogy aktiváld.
Egy kalóz windowsban ki tudja, mit variáltak át, ami rosszul reagálhat egy frissítésre. Szerintem 25 ezer nem drága egy olyan szoftverért, ami nélkül kvázi használhatatlan a géped és csak egyszer kell megvenni, hogy 10 évig használhasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!