Excel: hyperlink, de hogyan?
2 munkafüzetem van: A és B. A-n az egyik cellában van egy hivatkozásom, ami B munkafüzet A2-es cellájára mutat. Idő közben B munkafüzeten dolgozom, beszúrok sort, törlök sort, így A2 "átmozog" tegyük fel C5-re. Így az A munkafüzeten lévő hivatkozás "lemarad", nem követi az én módosításaimat.
Kérdésem: hogy tudok olyan hivatkozást létrehozni, ami megtartja az adott, eredetileg kijelölt cellára vonatkozó hivatkozásomat?
Kipróbáltam, de nem működik így sem :(
Pl az a szöveg van A munkafüzet egyik cellájában, hogy "narancs" és nekem erre kattintva kellene, hogy átugorjon B munkafüzet, szintén narancsot tartalmazó cellájára, legyen az A2 vagy A3, ha éppen közben be kellett szúrjak egy sort fölé.
Megoldottam! Nevet kell adni annak a cellának, amire hivatkozni akarunk! Így nem fog elmozdulni!
Azért köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!