S. O. S.! Mitől lassult be? Az új vírusírtó miatt esetleg?
Tegnap este letöltöttem a NORTON vírusírtót(2010-es),azóta a gépem olyan szinten belassult,hogy a weblpokat meg se nyitom. Teljesen belassult,frissítések ellenérre is. P3-as a gép,esetleg arra gondoltam,hogy nem bírhatja a gép? nnyire leterheli? Mit csináljak? Töröljem le a progit? vajon gyorsabb lesz utána?
Köszönöm előre is a válaszokat!!

Sziasztok!
Letöröltem a Norton,ahogy írtátok is,majd újraindítottam.
nem mondom,hogy pörög mint a buszkerék,de gyorsabb lett vaóban,biztos az volt a baj :) Köszönöm!
Van a gépünkön NOD32 vírusírtó,már évek óta ezt használjuk. Akkor nem is kell másik vírusírtó?? Akkor ezek szerint alapból marha nagy hülyeséget csináltam? :DD
Nő vagyok,de ez gondolom már kiderült ... :S

Ha a noddal semmi baj nincs, akor ne telepíts rá másikat, bárki bármit is mondjon. a nortont eltünteti amúgy elég nehézkes, mivel nem elég neki egy unnistall. Alaesetben elég eltávolítani a LiveUpdate-t, magát a norton antivirust, és a többi Norton által feltelepített programot. egy P3-on nem fgsz tudni párhuzamosan futtatni 2 vírusirtót, ne is próbálkozz vele, mert ugyanígy fogsz járni.
Csak okosan :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!