Melyik a legjobb ingyenesen letölthető (esetleg magyar nyelvű) vírusírtó program?
Nem tudom felmerült-e benned a kereső használata?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=19&keres..
Eredeti Windows-ra a Microsoft Security Essentials, csak jókat lehet róla hallani. Nemsokára kijön a 2-es verzió, jelenleg bétája van, de állítólag gyakorlatilag már az is stabil.
Ha az nem jó, akkor még szóba jöhet az avast!, de az elvesz valamennyit a sávszélességből, lassítja a netet, és sok mindent átenged. Bár, szerintem a lassú net így is úgy is lassú, a gyors meg így is úgy is gyors, kicsi lassítás pl. számomra nem számít, de ha téged zavar, akkor másik vírusirtót válassz...
Elsőre:sose...
Második:köszi
A NOD32 akkor nem ér semmit, ha crack-elt.
Az avast! szerintem szimpatikus lenne, ha felraknád, mert mindenkinek az, elsőre legalább is. :) Én azt használom, de tényleg lassít, ezt tudni kell róla. Nálam a sávszélességet nem nagyon veszi le, meg 2Mbit-es netnél úgyis teljesen mindegy... :( De mondom, van aki finnyás erre, és nem szereti, ha a védelmi program egy kicsit is lassít.
Könnyen kezelhető, és sok beállítási lehetőség van benne. Fontos dolog nem hiányzik a Free-ből a Pro-hoz képest.
Az se feltétlen gond, ha többet enged át, mint társai, így is úgy is időnként át kell nézetni valamivel a gépet, pl. Malwarebytes' Anti-Malware.
De a Microsoft Security Essentials az, amiről még nem hallottam rosszat. De telepítéskor csinál egy eredetiség-vizsgálatot, és a frissítéseket a Windows Update-n keresztül intézi. Tehát illegális Win-nél nem hinném, hogy szóba jöhet.
Az M.S.E,illetve M.A.E.-ről még nem is hallottam...:)
Nekem 30-as netem van,ezt annyira szerintem nem húzná le.
Akkor avast... 30-as netet nem húzza le... Lehet, csak 20 megabites lesz tőle, akkor vigasztaljon a tudat, hogy még mindig 10-szer gyorsabb, mint az enyém :)
Az 5-ös verziót szedd le!
Malwarebytes' Anti-Malware pedig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!