Kali linux usb error valaki segítsen, tudna segíteni valaki?
Figyelt kérdés
A gond az h a régi gépemen fel volt rakva a Kali ott nagy nehezen megcsináltam hogy érzékelje a modem-et (TP-Lnk- TL-WN422G) futott rendesen volt wlan0 és minden mi jó. Nem rég beszereztem egy laptop-ot amire újra raktam a Kalit és tudtam, hogy a laptop integrált wifijével bajok lesznek és azzal nem fog menni így eleve a TP-Link-es modem-et csatlakoztattam..rá mentem a removeable device -usb- be kapcsolom és azt írja h usb driver error és ne mtörténik semmi..aztán elkezdtem keresgélni letöltöttem egy compact drivert (már nem tudom melyiket, nem legújabbat) így érzkelte a wlan0-t az ifconfignál és az iwconfignál is sőt még aircrack-ben is, de az istenért sem tudtam rá csatlakozni semelyik hálózatra sem és a WICD nevű progi se látott egy hálózatot sem. Mi lehet a baj?2014. jún. 9. 12:26
2/3 A kérdező kommentje:
..inkább mondnám pentesting-nek mint sem hackkelésnek és amúgy is cracker név értelmesebb lenne..de ez az egész linux os-en történő kali program baromság betudható egy scriptkidy-ségnek...ergo a hacker elég erős jelző :d segíteni tudsz?
2014. jún. 9. 23:50
3/3 anonim válasza:
A hackert arra értettem, hogy a 13 éves gyerekek csak is kizárólag azért telepítik, mert ettől hackernek érzik magukat. Persze a tudomány itt véget is ér.
Te már idősebb és értelmesebb lehetsz, de azért megkérdezném, hogy miért épp Kali? Vannak problémamentesebb Linux disztrók. Régen sokat modemeztem, főleg mobilinternetet használtam, de nem ütköztem még ilyen problémába, úgyhogy segíteni sem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!