Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 melle telepitettem...

Windows 7 melle telepitettem Linux Mint 15-t, azonba amikor a win-t akarom bebootolni ezt irja : A disk read error occured Press Ctrl+Alt+Del to restart miert?

Figyelt kérdés

2013. szept. 14. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Windows + Linux = NO,HEADSHOT,DOUBLE KILL ,OH MY GOD
2013. szept. 14. 15:45
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes kommentet!
2013. szept. 14. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
bocsi muszály volt. Ne haragudj. Windows nem műkodhet linux mellett.Mind a kettő rendszer másféle partícióra telepíthető. Egy winchesteren nem lehet megoldani. Ha veszel még egy merevlemezt, akkor talán menne.
2013. szept. 14. 17:01
 4/10 A kérdező kommentje:

ezt pedig teljesen megcáfolom!!! http://www.youtube.com/watch?v=WdcH_mcWVMs

egy példa a sok közül

2013. szept. 14. 20:32
 5/10 Tom Benko ***** válasza:

@3: Simán mehet, csak két partícióra van szükség. A Linux ebben is jobb... :-)

@Kérdező: Hogyan történt a telepítés? A win már fent volt, amikor particionáltál?

2013. szept. 15. 10:23
 6/10 A kérdező kommentje:
felraktam frissen egy win7-et, aztán pedig rá a Linux. A telepítés során választottam le kb 100GB-nyi partíciót, 3GB-ot swap-nak, a többi /-nek
2013. szept. 17. 09:05
 7/10 Tom Benko ***** válasza:
Először particionálunk, utána telepítünk. Különösen a wines fs-ek szeretnek átméretezéskor összekócolódni. Win reinstall, utána GRUB reinstall.
2013. szept. 18. 07:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Tehát így? (jelenleg win7 van fent)

- eszközkezelőben vagy hol leválasztok 'x' gigányi helyet.

- amin van most a rendszert az újrarakom win7-re pl

- az 'x' gigányi helyet pedig Linux telepítéskor még szétosztop swap & / részekre

2013. szept. 18. 11:50
 9/10 Tom Benko ***** válasza:
Particionálóban, de így van.
2013. szept. 19. 22:34
 10/10 Tom Benko ***** válasza:
Egyébként particionálás előtt illett volna töredezettségmentesíteni és biztonsági mentést csinálni a wines partícióról, akkor ezt megspóroltad volna. Mondjuk ezt én is beszoptam annak idején... :-)
2013. szept. 19. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!