A steam nem küldi e-mailen az aktivációs kódot. Mit kéne ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Két steam accom veszett már el emiatt, hiába várom az e-mailt a kóddal, soha nem fog megérkezni, átnéztem már minden egyes mappát az e-mail fiókban. Steam supporton írtam nekik, de csak egy szaros auto üzenetet kaptam azzal, hogy nézzem meg a spam mappámat. Felháborító az, hogy mennyi probléma van ezzel az egésszel, ha fizet érte az ember. Egy lewarezolt változattal persze már rég játszhatnék...2014. jún. 8. 11:41
1/7 anonim válasza:
Milyen e-mail szolgáltatónál vagy?
G.
2/7 A kérdező kommentje:
Az egyik accom g-mailes, a másik citromailes.
2014. jún. 8. 11:44
3/7 anonim válasza:
Gmailre gond nélkül megérkezik a levél másodperceken belül.
Elég sok kódot kaptam már tőlük, eddig sosem volt gond.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen. És én mit tudok ezzel kezdeni?
2014. jún. 8. 11:49
5/7 anonim válasza:
Én rögtön (pár másodperc alatt) megkapom a mailt.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, de ez rajtam nem segít. Örülök, hogy neked működik.
2014. jún. 8. 12:02
7/7 anonim válasza:
A Citromailt törlöd a fenébe, mert akár érmét is dobhatnál fel az e-mailek megérkezését illetően.
A GMail-ben pedig átnézed az összes mappát és felső fület, meg azt is, hogy nem írtad-e el a címed a Steam rendszerében.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!