Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Modellezésre a 3ds max vagy a...

Modellezésre a 3ds max vagy a maya alkalmasabb?

Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Kérlek olvasd végig!

Maya animáció, mozi (inkább); 3ds Max modellezés, játék.

Hány éves tapasztalatod van? Ezekkel a programokat nem kezdőnek/tanulás céljából készítették, hanem profi mozis CGI vagy játékbeli modellek készítésére. Tisztában vagy ha legálisan akarod a teljes verziót az milliós összeg?

Én nagyon régen 7-8 éve a Wings3D (ingyenes) programmal kezdtem. Könnyű, könnyen érthető kezelőfelület, de nem lehet vele sok mindent csinálni ezért a Blender3D-re váltottam és most is ezt használom és nagyon elégedett vagyok vele (szintén ingyenes).

2000-ben 100000 Euróért (~30 000 000 Ft) megvásárolták és ingyenessé tették. Erről sok ember nem tud és csak úgy leszólja mert ingyenes, itt a teljes történet:

[link]

Itt olvashatsz a program után (+letöltés):

[link]

És a 2013-as Demo reel:

https://www.youtube.com/watch?v=1XZGulDxz9o

(jó kezekben ez is sokra képes, sokan az általad emlegetett két program versenytársának mondják)

erről itt egy független fórum:

[link]

Cég (profi) = Maya/3ds Max (a cégtől kapod)

Mindenki más = Blender

2014. jún. 5. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!