Ha veszek Windows 8-at akkor melyik Microsoft Office-t vegyem meg mellé szerintetek?
"némelyik fájlt úgy nyitja meg hogy jó ha 40%-a olvasható... mármint kérdőjelek, állított téglalapok meg olvashatatlan krixkraxok jelennek meg normális betűk és számok helyett... és ezekhez bizony kell az ms office..."
Nyilván úgy csinálta meg a Microsoft, hogy ha az ő szoftverével lett készítve, akkor hiába van Unicode, valami még lehet a fájlban, a Microsoft office elhelyezhet valamit, mely arra kényszerít, hogy csak ms-sel tudjuk megnyitni.
>> Nos ez csak elmélet. Lehet, hogy baromságot mondtam, ám ha a Microsoft meg akarja oldani, hogy csak az ő szoftverével lehessen megnyitni rendesen, használhatóan, akkor én szerintem meg is oldja.
Mindig tanul az ember... De azért, ha van egy nem túl bizalmas természetű efféle fájlod, örülnék, ha elküldenéd bemutatónak.
tabakisakal@gmail.com
mos olyanom amiben krixkraxosként jelennek meg a betűk olyanom nincs de a jelszóval lezárt dokumentummal sem tud mit kezdeni... elküldök egy ilyen doksit neked emailben, nézd meg nekem jelenleg Open Office 4.1.0 van fent...
és a doki jelszava: xd
Köszi. Hát, fájdalom, de igazad van. A jelszót nincs is hova beírni, és a megnyitás módja szerint vagy általános I/O hibát üzen, vagy mégis kiírja a szöveget csupa kérdőjelekből és kerítésekből...
Ráadásul a kapcsolódó guglizás közben kiderült, hogy sokaknak a szimpla .docx-szel sem volt olyan szerencséjük, mint nekem. Vegyük úgy, hogy nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!