Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha veszek Windows 8-at akkor...

Ha veszek Windows 8-at akkor melyik Microsoft Office-t vegyem meg mellé szerintetek?

Figyelt kérdés
Windows 8-ra melyik lenne a legjobb? 2010, 2012 vagy a 2013?

2014. jún. 5. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"némelyik fájlt úgy nyitja meg hogy jó ha 40%-a olvasható... mármint kérdőjelek, állított téglalapok meg olvashatatlan krixkraxok jelennek meg normális betűk és számok helyett... és ezekhez bizony kell az ms office..."

Nyilván úgy csinálta meg a Microsoft, hogy ha az ő szoftverével lett készítve, akkor hiába van Unicode, valami még lehet a fájlban, a Microsoft office elhelyezhet valamit, mely arra kényszerít, hogy csak ms-sel tudjuk megnyitni.

>> Nos ez csak elmélet. Lehet, hogy baromságot mondtam, ám ha a Microsoft meg akarja oldani, hogy csak az ő szoftverével lehessen megnyitni rendesen, használhatóan, akkor én szerintem meg is oldja.

2014. jún. 6. 08:08
 12/18 A kérdező kommentje:
És kb 100% hogy igazad van ebben... és ezért akarok beszerezni egy eredetit belőle hogy ha bármi van ne üssem meg a bokám hogy buherált vagy valami...
2014. jún. 6. 08:13
 13/18 tabaki ***** válasza:

Mindig tanul az ember... De azért, ha van egy nem túl bizalmas természetű efféle fájlod, örülnék, ha elküldenéd bemutatónak.

tabakisakal@gmail.com

2014. jún. 6. 10:28
 14/18 A kérdező kommentje:

mos olyanom amiben krixkraxosként jelennek meg a betűk olyanom nincs de a jelszóval lezárt dokumentummal sem tud mit kezdeni... elküldök egy ilyen doksit neked emailben, nézd meg nekem jelenleg Open Office 4.1.0 van fent...

és a doki jelszava: xd

2014. jún. 6. 13:51
 15/18 A kérdező kommentje:
elküldtem...
2014. jún. 6. 13:55
 16/18 A kérdező kommentje:
szóval akkor szerintetek? 2010 vagy 2013? ( legtöbb ismerősöm még a 2010-et használja )
2014. jún. 6. 13:59
 17/18 tabaki ***** válasza:

Köszi. Hát, fájdalom, de igazad van. A jelszót nincs is hova beírni, és a megnyitás módja szerint vagy általános I/O hibát üzen, vagy mégis kiírja a szöveget csupa kérdőjelekből és kerítésekből...

Ráadásul a kapcsolódó guglizás közben kiderült, hogy sokaknak a szimpla .docx-szel sem volt olyan szerencséjük, mint nekem. Vegyük úgy, hogy nem szóltam.

2014. jún. 6. 19:34
 18/18 A kérdező kommentje:
hát sajnos ez van...:/ és az a gáz hogy a libre office is majdhogynem ugyan az mint az open...
2014. jún. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!