Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha veszek Windows 8-at akkor...

Ha veszek Windows 8-at akkor melyik Microsoft Office-t vegyem meg mellé szerintetek?

Figyelt kérdés
Windows 8-ra melyik lenne a legjobb? 2010, 2012 vagy a 2013?

2014. jún. 5. 17:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Mióta van 12-es? o_O Tudtommal nincs.

Gyenge gépre 10-es, mert a 13-as sok animációt használ, lassú gépen akadhat. Egyébként kb. ugyanazt tudják. A 13 kicsit csicsásabb, meg van benne sky(one)drive támogatás, amit a kutya se használ.

2014. jún. 5. 17:48
 2/18 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy mióta úgy jobban nem néztem rá, google keresési találatok között láttam, a 2010-et már valamennyire ismerem, a 2013-at még még csak 1-2x láttam azaz még nem használtam...
2014. jún. 5. 18:02
 3/18 tabaki ***** válasza:
Ha csak használatra kell, bőven megfelel a LibreOffice is.
2014. jún. 5. 18:26
 4/18 anonim ***** válasza:

"Ha csak használatra kell, bőven megfelel a LibreOffice is."

Kivéve, ha pl. egyetemista, és feltöltött, jelszóval védett anyagokat szeretne megnyitni...

2014. jún. 5. 18:32
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok egyetemista csak sok dokumentumot nyomtatok itthon, amiket emmilben kapok és legtöbbjét nem lehet normálisan megnyitni open vagy libre office-al csak minimum 2010-es oficce-al... ezért szeretnék venni egy eredeti office-t csak nem tudok dönteni hogy mivel win8-am már van hogy erre melyik legyen?....
2014. jún. 5. 18:49
 6/18 A kérdező kommentje:
win8 az csak próbaverzióként van fent, iponon gondolkoztam hogy onnan veszem majd meg és rendelnék mellé office-t is, ott van minden féle....
2014. jún. 5. 18:51
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha a nyóc elmegy a gépeden, akkor esélyesen az office 2013 is. Szerintem vedd azt, amelyik

1. kapható

2. olcsóbb.

2014. jún. 5. 18:51
 8/18 tabaki ***** válasza:

"legtöbbjét nem lehet normálisan megnyitni open vagy libre office-al"

Hát bocs, rád erőltetni nem akarom, de ezt nemigen tudom elhinni -- persze lehet, hogy te a Word lehetőségeit csúcsra járató szövegzsonglőrökkel levelezel. Én a magam gyakorlatában nem tapasztaltam problémákat.

2014. jún. 5. 20:09
 9/18 anonim ***** válasza:
Tabaki nem hallott még titkosításról például... Kapsz egy medált, ha Libreoffice-ban megnyitsz egy jelszavazott ppt fájlt.
2014. jún. 5. 20:16
 10/18 A kérdező kommentje:
némelyik fájlt úgy nyitja meg hogy jó ha 40%-a olvasható... mármint kérdőjelek, állított téglalapok meg olvashatatlan krixkraxok jelennek meg normális betűk és számok helyett... és ezekhez bizony kell az ms office...
2014. jún. 5. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!