Mozilla Firefox vagy Google Chrome?
Sokan a Chrome nagy előnyének a gyorsaságát mondják, de én ezt nem tapasztalom, de legelabbis semmiképp sem szembeötlő a különbség.
A Firefox pozitivuma még mindig a kiegészítők, noha ezek vannak már Chrome-ra is.
Egyébként most már vállalható kezd lenni az IE is, az Operát mindig is szerették az emberek, és nekem a kisebbek közül még a Maxthon jön be.
Firefox.
Chrome-hoz képest kevesebbet zabál,pláne procit! Ami nálam perpillanat még elégé számít..
Én azt tapasztaltam, hogy lassabb gépeken a Chrome megevett csomó ramot, de gyorsabb volt, ellentétben a Firefoxxal, ami kevés erőforrást igényelt, de lassabb volt.
Én személy szerint random használom az IE-t, Maxthont, Firefoxot és Chrome-ot, mert egymás mellett vannak a tálcán, és random belekattintok, aztán amelyiket sikerült megnyitni, azt használom.
A firefox sajnos egyre lassabb ahogy egyre magasabb a verziószám, sőt a legújabb sokszor csinál velem olyan tréfát, hogy nem válaszol egy darabig. :) Viszont azt szoktam meg ezért azt használom.
Attól függetlenül van chrome is a gépemen, és ha nagyon muszáj akkor azt használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!