Firefox vs. Chrome?
Sziasztok.
28.0 Firefoxot használok A frissítést követően érdekes és 1ben bosszantó jelenség ütötte fel a fejét. Van 1-2 oldal ami nem úgy jelenik meg benne mint annak előtte. Vagy kevesebb információt tartalmaz, vagy meg sem nyílik.
Ennek a hibának az 1ik leglátványosabb képviselője a GooglePlay oldala.
Először azt hittem hogy magával az oldallal van probléma, ezért +nyitottam a Chromban is. Ott jóval nagyobb (normál)felülettel nyílt meg.
Balra Chrome, jobbra Firefox:
De legalább +nyílik ugyan a keresője nem működik.
Van 1 másik oldal is ami + sem nyílik, viszont dob 1 hibaüzenetet. A Chromban ez is simán megjelenik.
Tudtommal semmit nem állítottam el a Firefoxban.
Van valakinek valami ötlete a +oldásra?
(Tudom. Dobjam ki a Firefoxot. :-))
Köszönöm.
Nálam tökéletesen működik:
Ha csak frissítetted az okozhatja, hogy a régi profilmappában a régi firefox beállítások nem jók az újhoz (Nagyobb verzióváltáskor mindig újratelepítek). A legjobb megoldás, Telepítsd újra teljesen a Firefox-ot!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__42..
, de megpróbálhatod a Súgó->hibakeresési információ-nál alaphelyzetbe állítani a beállításokat.
A másik, hogy ilyenkor a bővítményeket újra kell tenni:
Pl.:Adobe Flash Player Plugin.
Java-t is ha nincs a bővítmények között! A bővítményeket nem árt lefrissíteni!!!
Flash Player:
Java
Előfordulhat hogy valamelyik kiegészítő/stílus okoz problémákat (Nekem az FTDeepDark okozott bajt), indítsd csökkentett módban a Firefoxot, hogy kiszűrd.
Az is lehetséges hogy mielőtt frissítetted tele volt a gyorsítótár régi elemekkel ami lejárt, ürítsd ki! Előzmények törlése (sütik,gyorsítótár webhelybeállítások stb. minden!)
futtasd a CCleanert, általában megjelenítési problémákat a régi elemek okozzák.
Köszönöm.
Leszedtem, alaposan kiganyéztam utána, most "jobb mint az eredeti" :-).
Érdekes hogy folyamatosan frissítgettem a szoftvert és klínert is használok, de mégis találtam még a 24.0-nak is elemeit.
Csak érdekesség kép, más országban több funkciót lehet elérni a Playon.
Én eltávolító programot használok (UninstallTool, v. TotalUninstall)ami nyomonköveti a telepítést így totálisan levakarható, nem marad szemét!
Az adobe -nak szokása a registry-ben felejteni a régebbi verziókat pl reader...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!