Az operát és a google chrome-t hogy tehetném minél gyorsabbá?
Esetleg vírus és kémprogram kereséssel,rendszeres rendszerkarbantartással,töredezettségmentesítéssel.
Nem volt jó válasz!
Fizetsz neki egy új konfigot nettel helyette? nem.
Akkor rossz válasz volt.
Opera gyórsításánál van rally , turbó mód ami abból áll hogy tömöríti neked az oldalakat így kevesebb ideig tart mégbetőlt.
Én is ezt használom mivel sokszor kell edgevel beérnem.
Az advanced sytem care pedig a legjobb program, én sem ajánlottam volna mást arra a célra hogy a gépedet gyórsítsd.
írd be a cím sorba ezt: %temp%
innen törölj ki mindent amit csak lehet!
Ez ilyen kuka felé amit a windows halmoz fel.
A temp mappán kívül is van szemét...ezért érdemes magát az oprendszert és programokat, registry-t,fájlrendszert is karbantartani.Google böngészője eleve gyors, máramennyire a windows hálózat és annak beállításai és igen a gép paraméterei!
Egy gyenge gépen a gyorsító trükkökkel ellenkező hatást érsz el pl.: kikapcsolod a lemezgyorsítótárat hogy a RAM-ból gyorsabban olvasson, de kevés a RAM akkor megtelik és lassabb mintha lemezgyorsítótárat használnád. Ez csak egy a sok közül.
Általában véve a rendszeres karbantartás elég.
CCleaner + CCenhancer -el kibővítve, időközönként lefuttatva, rendszeresen töredezettségmentesítve, friss driver-ek, bővítmények, registry töredezettség és szemét, szóval maga az oprendszer. operát meg már nem érdemes használni (mióta nem fejlesztik a presto-t), az is a chrome motorját használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!