ÜDV! Nem sikerül a videokártya driver telepítés. Valaki segítene? (bővebben lent).
Szóval az lenne a problémám hogy nemrég tisztított telepítést végeztem egy Nvidia Geforce 8600gt-nél hogy törölje az előzőleg rárakott drivereket. De amint elkezdte telepíteni az új drivert, pár százalékos telepítésnél félbeszakadt és azt írta ki hogy a telepítés sikertelen volt. Illetve még azt is hogy a grafikus illesztőprogram telepítése sikertelen volt, viszont a többi illesztőprogram mint például a Physx stb... azokra egyszerűen azt írta hogy Nem lett telepítve.
Sok dolgot próbáltam de egyik se jött be.
A probléma szinte ugyanaz mint egy előző kérdésnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
Viszont a fenti kiírt kérdésből se tudtam meg a megoldást.
Kösz a válaszodat.
Viszont nem volt alkalmam kipróbálni mivel nem láttam a válaszodat (mert akkor még nem írtál).
Egy olyan módszerhez folyamodtam hogy a win 7 rendszerét DVD-n keresztül frissítettem, mivel ez megtartja az előző adatokat (nem úgy mint az újratelepítés) és megoldódott a probléma.
Azért kösz szépen.
(Ha másnak is ilyen problémája akad, idetévedhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!