Mit kéne máshogyan csinálnom, hogy jó boot dvd-t készítsek?
Figyelt kérdés
Van a win7 1 db ISO fileban. Ezt én virtuális meghajtóban beolvastam, és a tartalmát kiírtam dvd-re. DE ez nem működik. Utána néztem, hogy a nero-ban van olyan h boot lemez készítése, de ott a képfile nál nem látja az iso formátumot, hanem vmi IMA-t keres.2014. jún. 3. 16:44
1/6 anonim válasza:
Nem kell virtuálisba beolvasni, hanem lemezképként kell dvd-re írni közvetlenül az ISO-t.
2/6 A kérdező kommentje:
úgy akkor, h ha megnézem a lemezt, akkor csak az iso legyen rajta? van egy működő boot lemezem, de annál van mindenféle file meg mappa, pedig az is vhogy egy iso-bol lett csinálva.
2014. jún. 3. 17:05
3/6 coopper válasza:
Szia.
Néróban ISO-t CD-kép kiirásként kellene kiirni ahhoz, hogy bootoljon. (Menű : Cd-DVD iró - Cd kép felirás kép : [link] )
De elvileg a többi iró programban is ilyenformán szerepel (Cd kép kiirás vagy valami hasonló)
Sok sikert.
Üdv.
4/6 anonim válasza:
Igen, vannak rajta mappák és fájlok, de a lényeg, hogy ne adatként írd rá, hanem lemezkép, képfájl, image-ként , lehetőleg kis (4x) sebességgel. http://www.youtube.com/watch?v=VHlAJHoPBlw
5/6 A kérdező kommentje:
köszi, közben kipróbáltam és sikerült. :) Csak azt nem értem, hogy ha daemontools al beolvasom, és kiírom, az mért nem ugyanez.
2014. jún. 3. 17:38
6/6 anonim válasza:
Mert abba csak futtatni lehet ISO állományokat. Tehát az csak az ODD-t helyettesíti, hogy pl. egy játékot ne kelljen lemezre írni és optikai meghajtóból játszani, hanem egy virtuális ODD-ben futtathasd. De onnan is csak lemezkép-ként írhatnád lemezre, és az olyan lenne , mintha egyik dvd meghajtóról írnál lemezre egy másik dvd meghajtóra. De ha nem lemezképként írod ki, akkor nem lesz bootolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!