Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letöltöttem ingyen a Battlefie...

Letöltöttem ingyen a Battlefield 3-at, levettem a képminőséget a legalacsonyabbra, a hardvereim is nagyon jók de még is akad a singleplayerbe, mit tegyek hogy ne akadjon?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 20:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hallod van asztali gépünk is ami kevesebb mint fele olyan lassú mint a laptop és ha te ilyen laptopot te fél milláért veszel meg és én 140 ezerért ezért a kettőnk közti különbség a takarékosság.
2014. jún. 3. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Kár vitatkozni. Igazat mond, gyenge a gép ahhoz, hogy a játékot zökkenőmentesen vigye. Nem érdekel senkit, mennyiért vetted, vagy hány egyéb géped van még, és azok milyen erősek. Teljesen lényegtelen.
2014. jún. 3. 21:40
 13/13 Kálmix ***** válasza:

A laptopoklat amúgy sem elsősorban játékok futtatására találták ki, hanem a könnyen mozgathatóságért, hely takarékosságért, meg az utazás közbeni munkáért. Ahhoz hogy egy ilyen nagy játékot is zökkenő mentesen futtathasson, jóval erősebb gamer-notebookra lenne szükséged.

Átlag kétszer annyira jön ki egy erős laptop, mint azonos felszereltségű asztali gép. Szóval 180 alatt ne is keresgélj.

2014. jún. 11. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!