Letöltöttem ingyen a Battlefield 3-at, levettem a képminőséget a legalacsonyabbra, a hardvereim is nagyon jók de még is akad a singleplayerbe, mit tegyek hogy ne akadjon?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 20:18
2/13 A kérdező kommentje:
Igen arról,én sem értem miért akad.
2014. jún. 2. 20:42
3/13 anonim válasza:
"hardvereim is nagyon jók"
Ezt tessék pontosan részletezni!
4/13 A kérdező kommentje:
PL:2,3 GHz proci ,4Gb ram,500Gb HDD,2Gb videókártya, 64 bit win7(Tudom hogy ezek közül nem mind hardwear de akkor is leírom.
2014. jún. 2. 20:51
5/13 anonim válasza:
Ez nem részletezés. Ez alapján lehetne pl...
Intel Celeron D Prescott 2,3GHz S775
4GB DDR2 400
2GB Radeon 6400
Ez kb. az aknakeresőt se vinné. Pontos típusokat!
6/13 Kálmix válasza:
Leginkább a videokártya számítana, hogy mégis milyen. Mert én is tudom húzni az alaplapimat 2 gigára :D
De több mint valószínű, hogy még 3-al is laggolna...
Na mindenesetre lehet, hogy az origin-verzió függ a netkapcsolattól is. Illetve vegyél le effekteket is és frissítsd a videokártya szoftvert!
7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy ASUS K53S-em van ami nem volt olcsó mulattság mert 140 ezer volt.
2014. jún. 3. 20:36
8/13 anonim válasza:
140 ezer notebookban még az olcsó kategória. A fizetésekhez képest soknak tűnik, de nem az. Ez sem egy erős gép. Van benne egy Geforce GT520, valószínűleg DDR3 memóriával és egy Sandy Bridge i3. Ne csodáld, ha akad.
9/13 A kérdező kommentje:
NA nemond és szerinted mennyiért vegyek egy laptopot, egy Ferrari áráért?
2014. jún. 3. 20:52
10/13 anonim válasza:
Figyelj, ha nem tetszik, nem tetszik. Attól még tény marad, a géped gyenge. Ezen nincs mit csodálkozni. Ennyiért még asztali gépből is csak olyan jön ki, ami megüti a középkategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!