Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot illetve...

Milyen programot illetve videokamerát ajánlanátok házi videklip készítéshez?

Figyelt kérdés

Van egy kis zenekarunk barátokkal, és szeretnénk itthon egy videoklipet csinálni. Kb. ilyen minőségű kliphez milyen kamerát és programot ajánlanátok?

https://www.youtube.com/watch?v=hZ6hpciJ3pw

Ismétlem: MINŐSÉGŰ mint VIDEO. Nem a zene miatt linkeltem be ezt, hanem a klip képminősége miatt. Amúgy milyen effektet használtak ezen a klipen? Kicsit barnás a kép.

2014. máj. 31. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem egészen. a Flac az tulajdonképpen egy olyan tömörített formátum mint az mp3, de az eredeti minőség megmarad. Ellentétben az mp3-al, ahol a tömörítés, a minőség, és a hangzás rovására megy. Méretileg nem tömöríti olyan nagyságúra mint az mp3.
2014. jún. 1. 16:49
 12/15 A kérdező kommentje:
De akkor milyen formátumban lehet elvinni egy dalt egy rádióhoz, hogy egyáltalán szóbaálljanak velem? (Van olyan rádió, ahol van kapcsolatom. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy bármilyen szedett-vedett sz@rt leadnak, amit a bandám csinál, de ha tényleg jó, akkor van rá esély.)
2014. jún. 1. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért ragadtál le a formátumnál. Igaz, én említettem, hogy ne legyen mp3, de nem ez lesz a mérvadó szerintem. csak azért írtam ezt, mer az az minimális igényesség jele, hogy ha valaki nem tömörítetet formátumban mutat be valamit. Ráadásul egy normál audió mindíg tisztábban szól mint egy mp3. A jó zene, az mindegy hogy milyen. Jó így is meg úgy is. :)
2014. jún. 1. 18:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Értem, de mi az a "normál audió" pontosan? Tudom, hogy az eredeti, boltban vásárolt CD-ken is ebben a formátumban vannak a zenék, de mi ez a formátum KONKRÉTAN? :D
2014. jún. 1. 18:05
 15/15 anonim ***** válasza:

A WAV formátum.

[link]

2014. jún. 1. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!