Milyen programot illetve videokamerát ajánlanátok házi videklip készítéshez?
Van egy kis zenekarunk barátokkal, és szeretnénk itthon egy videoklipet csinálni. Kb. ilyen minőségű kliphez milyen kamerát és programot ajánlanátok?
https://www.youtube.com/watch?v=hZ6hpciJ3pw
Ismétlem: MINŐSÉGŰ mint VIDEO. Nem a zene miatt linkeltem be ezt, hanem a klip képminősége miatt. Amúgy milyen effektet használtak ezen a klipen? Kicsit barnás a kép.
Kamerának szerintem elég egy jó kamerás telefon PL.: Samsung
S3.
Programnak pedig ajánlom a NCH software - VideoPad Editor-t.
Felesleges addig klipben gondolkodni, ameddig nincs egy ütőképes dal. Amennyiben ez megvan, (nem tudom milyen stílus) akkor irány a helyi rádiók, ahol ha szerencséd van, akkor foglalkoznak a dologgal. Néhány hét, vagy talán hónap bevezetési idő után, amikor már az emberek kezdik megismerni a zenénét, na akkor jöhet a klip, és a többi.
Legalábbis szerintem. :)
Sok sikert hozzá !!!
Ez nagyban függ a rádió vezetőségétől, és attól hogy mennyire rugalmasak az ilyen új feltörekvő bandákkal. De ha el is jutsz egy ilyen bennfenteshez, aki felel a zenei kínálatért, általában arra szoktak hivatkozni, hogy "nem illik bele a rádió zenei arculatába, vagy struktúrájába".
Azért meg lehet próbálni. (De azért ne mp3 formátumban, mert így a portánál sem engednek tovább!!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!